ce facem noi?

Petreceri și evenimente pentru copii în Timișoara și împrejurimi

O lume plină de jocuri, educație și aventură

TOBOGANE - FOOD TRUCK - VATĂ PE BĂȚ

Cu ce vă putem ajuta?

Tobogane gonflabile

Tobogan mare: Dimensiuni / metrii: 5.35 x 4.2 x 4.35 (L x l x H) Tobogan mic: Dimensiuni / metrii: 4 x 4.85 x 2.4 (L x l x H)

jack in the box, toy, jack

Mășuțe și scăunele

Nu îți face griji. Tu nu trebuie să cumperi pentru o petrecere mobilierul necesar pentru găzduirea celor mici .Noi venim cu tot echipamentul.

horse, balloon, fantasy

Echipament petrecere

• Bowling • Quoits • Jenga Gigant • Safe Darts • Mașină de baloane • Arc cu ventuze • Tobogan gonflabil • Badminton
• Sistem audio

worm, book, smile

Atelier de creație

Organizarea unui atelier de creație la petrecerea copiilor este o alegere inspirată. Amenajăm kids’ corner-ul cu masuțe și scăunele viu colorate, unde desfașurăm o gamă largă de activități.

cartoon, clown, comic

Animatori și mascote

Imagineazaă-ți cât de fericit va fi prichindelul tău atunci cand va afla ca personajele lui favorite vor fi prezente la petrecere!

Evenimente private

Raspundem cerintelor specifice fiecarui eveniment pentru a aduce buna dispozitie si personalizam petrecerile in functie de nevoile voastre.

Corporate

Organizam petreceri pentru companii cu ocazia zilelor: 1 Martie, Paste, 1 Iunie, Halloween, Craciun, Ziua Companiei, Picnic Day, Ziua Familiei etc.

EnterGame Educativ

EnterGame Events

EnterGame este mai mult decât un serviciu de petreceri; este un hub de educație non-formală unde găsești ce este mai bun pentru copilul tău. Investim timp, idei și resurse pentru a transforma visul copilului tău în realitate.

Programe concepute pe gustul copilului tău.
Cu noi diferitele evenimente și petreceri prind culoare datorită conceptului inovativ sport&play care îmbină joaca cu distracția, indiferent de vârstă.

EnterGame Educativ

cURSURI

aNIMATOR
socio- educativ

Dedicat tinerilor
Descoperă pașii esențiali pe care trebuie să-i faci pentru a ajunge un animator de copii apreciat și de succes.

Micul Fermier

Dedicat copiilor
Prin acest proiect învățăm copiii tainele agriculturii pe înțelesul lor, ne jucăm împreună și devenim fermieri în adevăratul sens al cuvântului.

start-Up Junior

Dedicat copiilor
StartUp Junior dezvoltaă abilitățile/aptitudinile antreprenoriale care îi vor dezvolta pe copii în toate domeniile vieții lor.

parteneri

Our story

În iulie 2018 am pus bazele grupului EnterGame Events prin care, până la ora actuală, am reușit să facem o multitudine de proiecte de educație non-formală, să fim prezenți la peste 300 de petreceri, tabere de renume și să fim parteneri cu branduri mari din România. 

Astăzi suntem alături de voi cu proiecte educative, evenimente pentru copii și organizăm super petreceri, atât la locul nostru de joacă, cât și la locația aleasă de voi. Cel mai mult punem accentul pe activitățile desfăsurate în natură și pe relația copil-părinte.

Estimare Gratuită

Solicită ofertă

    EnterGame Educativ