Activități distractiv- educative

Să învățăm jucându-ne!
EnterGame este mai mult decât un serviciu de petreceri pentru copii; este un centru de educație non-formală, unde pe lângă petrecerile pline de energie datorită echipei de animatori tineri și entuziaști, dezvoltăm proiecte de învățare armonioasă prin intermediul jocului.

Micul fermier

Prin acest proiect ne propunem să învățăm copiii tainele agriculturii pe înțelesul lor, ne jucăm împreună și devenim fermieri în adevăratul sens al cuvântului.

football, soccer, footballer-4559555.jpg

Ziua sportului

Lăsăm tehnologia deoparte și ne întoarcem la mișcare, zâmbete și creativitate. Ne bucurăm de jocuri interactive, precum: Safe Darts, Quoits Bowling, tragem cu arcul, jocuri cu parașuta și multe alte surprize.

Animatori excursii

Oirunde merge clasa în excursie, mergem și noi! Pe lângă vizitele tematice, copiii au nevoie de activități și jocuri în excursie. Noi avem tot ce este nevoie pentru a face orice excursie o experiență de neuitat.

De ce noi?

Resurse

Investim timp, idei și resurse pentru a transforma visul copiilor în realitate.

Implicare

Suntem implicați în societate cu diverse proiecte, precum ,,Micul fermier'', ,,Bicicleta în natură'' ,,Ziua sportului în școli'' prin intermediul cărora am reușit să bucurăm mii de copii.

Experiență

De 4 ani ajutăm companiile, școlile și pe oricine apelează la serviciile noastre să-i bucure pe cei mici prin organizarea de petreceri dedicate copiilor.